Romeinse villa

Oef zeg, al goed dat je niet dat badhuis bent binnen geweest. Het krioelde daar van de Romeinse soldaten! Het moet je beste vriend Titus geweest zijn die je gewaarschuwd heeft. Je zoekt Titus op in zijn villa aan de rand van de stad. Dit is het adres van zijn villa : Via Giuseppe Tornielli 32 in Rome.

Hij begroet je hartelijk en je vraagt hem of je je even kan wassen. Natuurlijk mag dat van de vriendelijke Titus en na een verfrissende sauna chillen jullie een beetje in de living. Je vraagt Titus of hij een volgende hint heeft voor jou om je ontsnapping verder te zetten.

Titus glimlacht geheimzinnig en weet je te vertellen dat er een boot in de haven voor jou klaar staat. Vandaar kan je de open zee op en richting je familie varen.

Titus voegt eraan toe :"Je moet naar het Ristorante La Lampara da Ciro, Lungomare della Salute 23 in Fiumicino. Dat is een Romeins restaurant. Daar zal een goede vriend van mij, Romulus, je zal verder helpen. Zoek eerst uit hoe ver je zal moeten lopen! Ciao, amigo!"

Klik op het kaartje bovenaan deze pagina en vul zelf in waar Octavius naar toe moet. Hoe ver moet Octavius lopen. Rond het op hele kilometers naar boven af.

Wanneer je je antwoord hebt ingevuld hieronder, ga dan verder naar de straat.